2011. augusztus 24., szerda

Nállam már itt vannak a varjak:)))

És hogy ne csak én "varrjak"  mutatok egy cuki mintát.:))







Lehet, hogy nem is varjak, de én annak nézem:))))

5 megjegyzés:

krealady írta...

Nagyon-nagyon tetszenek nekem ezek a "varrjak", de lehetne egy kérésem? Le szerettem volna tölteni őket, de kicsit kicsikék, és én nagyban szeretem, hogy nyomtatásnál biztosan jól látszódjon. Fel teszed nagyobban, vagy átküldöd nekem őket? Ha az utóbbit választod, a mailem: bertalan.ildiko75@gmail.com . Nagyon köszönöm!!!!

Newsee írta...

Nekem is kedvenceim a varjak, de még nem kerültek sorra :-) Viszont tudod hogy az oldaladon jó nagy hangon tuc-tuc zene megy 10 másodperc múlva a belépéstől és nem lehet leállítani ;-)?

Moncsi írta...

Kedves Krealady megpróbálok valamit csinálni hogy nagyobb és jobb legyen a kép. Vagy felteszem ide, vagy átküldöm mailben neked.

Kedves Newsee! Igen tudom hogy tuc-tuc zene szól, én művem, személy szerint imádom ezt, de ha neked nem tetszik és zavar, le tudod állítani:) A lejátszóra ha rámész ott van a megállj gomb, ugyanúgy mint a sima lejátszón egy katt és már nem is szól:)

Moncsi írta...

Kedves Krealady! Átküldtem a képeket nagyobb formátumban, remélem tudod őket hasznosítani.

Judit írta...

Szia Moncsi! Sűrűn látogatom az oldaladat, nagyon szép és ötletes dolgokat mutatsz meg nekünk:9 Engem leginkább a keresztszemes hímzés érdekel, varrni sajnos még nem tudok..:( A varjas minták engem is "eltaláltak", nagyon megköszönném, ha nekem is átküldenéd a mintákat. címem: ljudit1234@gmail.com. Előre is köszi szépen. Judit