2011. június 2., csütörtök

Az idei első henna

Végre itt a meleg, a szoknyás, rövidnadrágos időszak.
Ennek örömére elkészült az idei első henna a bokám fölé.
Még mindig vörös henna, ebben megbízom.
Ha lekopik jön a következő minta:)))))

4 megjegyzés:

Csipkerózsika írta...

Jaj de jó! Tudnál nekem pár mintát feltenni? Lányom "tetkózni" fog suliba művészeti suli zárórendezvényén, jól jönne pár ötlet..előre is köszi:)

erikastyle írta...

Drága Moncsim! Imádlak! Te is hennás vagy! Nekem is szokott lenni! :)))))) De jó, hogy ebben is hasonlítunk! Bár nekem a hasamon volt a legtöbb. :)))) Pillangó a kedvenc, és feketében! :))) Te csinálod, vagy csináltatod? :)))) Nagyon tetszik, hogy ilyen "vagány" vagy! :))))))Puszi! Erika

Moncsi írta...

Kedves Erika! Igen, imádom én is a hennát. Én csinálom magamnak, mert a csináltatásért sajnálok annyi pénzt kiadni megmondom őszintén:(. Ezért tanultam meg én magam elkészíteni. Én a vörös hennát szeretem az előre elkészítettet, papírtölcsérben lehet nálunk kapni. Vettem már a neten tubusos feketét is de inkább volt világosszürke mint fekete. Meg megmondom őszintén félek a feketétől az adalékanyagok miatt is. Sokat olvastam utána és ezért maradt a vörös. De ha jól készíted el és fixálod rendesen akkor egész jól látható. Minta annyi van a neten mint égen a csillag, csak győzd átnézni. Már kitanultam hogyan is vihetem fel a bőrömre rögtön a minta körvonalait, és utána már csak át kell hennázni. Saját találmány de bevált, és ez a lényeg.
Egyébként nekem mindig csak a bokámon van, annyira nem vagyok csinos, hogy a pocimra csináljak:)))))
Puszi Kedves Barátném

erikastyle írta...

De ügyes vagy! Hú, de kipróbálnám magamnak is magamon! :)))Köszi! Puszi! Erika