2011. január 23., vasárnap

Vigyázzatok!!!!!

Ma reggel a párom talált rá erre a cikkre a helyi lapba. Nem tudom hallottatok e már róla, ha igen akkor jó, ha nem akkor most íme megosztom veletek.
Autólopások új módszeréről van szó. Mindig figyelj a hátsó szélvédőre tapasztott papírokra, mert a gépjárműrablások új módszerével állunk szemben.. Nem, ez nem vicc!! Sétálsz a parkolóban, nyitod a kocsidat és beszállsz. Indítasz, rükvercbe teszed a kocsit. Amikor a visszapillantóban hátranézel, a hátsó szélvédő közepén észreveszel egy papírcetlit. Megállsz, kiszállsz az autóból és ekkor bukkan fel a tolvaj a semmiből . Beszáll az autódba és elhajt. Nagy sebességgel, gyakorlatilag majdnem rajtad keresztül. És találgassunk csak ... Fogadni mernék, hogy a táskánk a kocsiban maradt. Így az autótolvajnak az autón kívül már a címünk és pénzünk és a kulcsaink is megvannak. Házunk sincs már többé biztonságban. Nagyon jól szervezettek, már több autós járt így pórul. Amennyiben papírcetlit látsz a hátsó szélvédődre tapadva, zárd be az ajtókat, indíts és menj el onnan! A papírt majd később leszeded. A legjobban a nagy áruházaknál kell figyelni ott ahol rengeteg autó parkol. 
Átgondoltam a szitut és rájöttem mennyire egyszerű és mennyire életszerű a dolog. Persze, hogy nem zárod be a kocsit annyi időre még hátralépsz, a kulcs benne, és még a motor is jár. Persze ez csak akkor lehetséges egyszerű lopás ha csak egyedül vagy.!!
Nekem nincs jogsim, így nekem nem kell erre figyelni, a párom meg már tudja és figyelni fog erre, most már ti is tudjátok és nagyon-nagyon figyeljetek!!


3 megjegyzés:

Nagy Farkas Dudás Erika írta...

Hasznos! Köszönjük!

Ildifolt írta...

Ez nagyon durva! Köszönjük a figyelem felkeltést! Tényleg nagyon vigyázni kell.

Névtelen írta...

Hűha! Köszi a figyelmeztetést!
Szeretnélek megkérni, hogy ha már ilyen sokat írtál a gravírozásról akkor légyszives írjál többet az egész folyamatról. Mi kell hozzá? Hogyan zajlik az egész folyamat?
Köszi