2011. január 2., vasárnap

Egy alkotás tőletek!

Ezeket a fényképeket Cseppentőné Ildikó küldte nekem. Nagyon szép filigránokat készített az óvodai ablakokra. Gratulálok neki nagyon ügyes!!!

Az utolsó nem ablakdísz, de nagyon szép ez is. Biztosan örültek neki az óvónénik és és a gyerkőcök is:))))

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Moncsi!De aranyos vagy, hogy feltetted!Igen, az óvónéni nagyon boldog volt, főleg alkotás közben.Ez a csoportszoba ugyanis 16 kiscsoportos és az én birodalmam. A gyerekeknek, a szülőknek is tetszett.
Nagyon szeretek nézelődni Nálad, szép, tartalmas az oldalad. Gratulálok!!!Sok szabásmintát letöltöttem már, néhány el is készült, s vannak még terveim.
Köszönöm!
Boldog új évet kívánok! Csné Ildikó

Moncsi írta...

Szia Ildikó!
Hát akkor te vagy az óvónéni?! De jó neked, és igazán szupi, hogy te díszíted csinosítgatod a csoportszobát. Én is sokat segítettem az óvónéniknek mikor a fiam még ovis volt. Ott is mindenkinek tetszettek az egyedi díszek. Hát igen óriási hatása vannak ezeknek a dolgoknak hiszem az ember szíve, lelke benne van.:)))

Névtelen írta...

Szia Moncsi!Igen, én vagyok, ráadásul most egyedül. Szerencsére nálunk is vannak segítőkész anyukák.Hétvégén még küldök fotókat, vagyis a nagy fiam,mert ő ért hozzá, én csak telefonnal fényképeztem.
Üdv, jó alkotást!