2011. január 13., csütörtök

Ötletek Csillától:)

Komolyan mondom tök cukik vagytok. Annyira aranyosak hogy az már szinte döbbenet. Vigasztaltok ha valami bánt, ha épp nincs semmi ötletem  akkor elláttok ti ötletekkel. Ez is most egy ilyen nap volt.
Kaptam vigasztaló hozzászólásokat, leveleket. Arik vagytok!
Nos, most kaptam Csillától linkeket amiket ő töltött fel a netre és megosztotta velem is. Én meg most szíves engedelmével veletek osztom meg.
Íme a link:
File name: sjablongmalingstencil.rar
Download link: http://www.mediafire.com/file/49693771d24fasu

File name: Valentin napi ��tletek.rar
Download link: http://www.mediafire.com/file/wk7jhxquthzm41t

És egy pár kép innen hogy kedvet kapjatok nézelődni ott is:



És még sok csodálatosabbnál csodálatosabb sablonok vannak itt. Én majdnem előkaptam a gravírozó gépemet ezek láttán:)))))
Ezek pedig a Valentin napi ötletekből valóak:



Egy másik:



Én mindenkinek azt ajánlom töltse le mindenki a könyveket, mert tuti jók a minták, és én nem tudom mindet ide feltenni sajnos!
Köszi még egyszer Csilla !!

2 megjegyzés:

batorba írta...

Na akkor jó, ha már ki is bontottad. :-))) na majd felrakom már a könyveket, hogy válogathass kedvedre és ne legyél szomorú vagy kedvetlen. Legyen benne örömed!:-)))
ui.: Én ma egész nap rendezgettem: Lecseréltem az ablakdiszeinket szivekre, rendet rakta az uram technikai szekrényében(nem dobtam ki semmit!:-)) Elpakoltam itt-ott...a számitógépemen....csak nem varrtam. De ez most olyan jól esett!!

Moncsi írta...

De édes vagy Csilla! Meg tudod vigasztalni az embert, ha most valaki látna azt hinné elment az eszem csak vigyorgok itt magamban. Én nem varrtam mostanában érdemlegesen, próbálom befejezni a csomózott takarót, már párna is kell a kiscsávónak hozzá:))). Köszi.