2011. január 3., hétfő

Megmutassam?:)

Új év, átgondoltam én is mit is csináltam eddig. Miket alkottam. Örülök, hogy létrehoztam ezt a blogot. Először úgy indult, hogy csak a saját örömömre, de mostanra már kinőtte magát minél többen látogatjátok. Most már nem csak az enyém, hanem mindenkié. Varrásnak indult, az új hobbimnak de most már található azért itt más is. Filigránok, gravírozás is. A nevét nem fogom megváltoztatni mert már így szokta meg mindenki, beleértve magamat is. 
Régebben foglalkoztam még egy másik technikával is, az üvegfestéssel. Imádtam. Aztán ez valahogy alábbhagyott, jött más, és más, de most azt hiszem újra elő fogom venni!!! Kedvet kaptam hozzá megint. 
Már megvan hozzá minden hozzávaló, annak idején nem kevést pénzt öltem bele.:))) De megérte, enni nem kér.:))
Megmutatom miket is alkottam akkor, hátha megint megfertőzök ezzel is valakit!:)))







A poharak kivételével, amik mára már sajnos eltörtek:), mind fényképkeret üvegére vannak festve. És mielőtt bárki azt hinné nagyon nehéz és igazi kézügyesség kell hozzá, jelzem nem igaz ebben a formában. Ha tudod az ecsetet fogni, és át tudsz valamit másolni akkor nyert ügyed van. Mind sablon után készült!!
Ezek a régiek az újakat is majd mutatom ha készülnek!

3 megjegyzés:

Murphy írta...

Hű, ez mind nagyon szép, tök jó, hogy megmutattad! Nekem a lovas tetszik a legjobban. :)

Ili írta...

Nagyon szépek!!
Most neked kellene tervezned a festeni valókat és akkor igazán egyedi darabok lennének!
Biztos meg tudnád csinálni, hiszen annyira ügyes vagy!!!!

Moncsi írta...

Köszi csajok! A lovas kép a kicsi lányomnak készült, nagy lóbolond. Én nem mernék azért abba belevágni hogy én magam tervezzek félek ha nem sikerül amire azért nagy esély van akkor elmenne a kedvem tőle örökre. Sok mindent meg tudok csinálni de ismerem a korlátaimat és ez már túl van jócskán rajta.:))