2011. február 17., csütörtök

Sashiko-s reggelizőalátétem

Elkészült végre a reggeliző alátétem a legnagyobb örömömre. Nagyon tetszik, és azt hiszem kezdek is neki a következőnek. Elkészítése közben rájöttem pár dologra amit most már másképpen fogok csinálni:)
Egyszerű és mégis elegáns szerintem.

3 megjegyzés:

katha írta...

gyönyörű darab! érdeklődve várom az észrevételeidet!
pl érdekelne h milyen cérnával-fonallal varrtál és a tapasztalataid!
nekem az a delfines csoda izgatja a fantáziám :)

mums írta...

Szia Moncsi!
Mar regebben irtan Neked es akkor nagyon orultem , hogy radtalaltam, sot meg kesobbiek folyaman is tobbszor benneztem hozzad . Nagyon tetszett az akkori lapod jol olvashato ertheto es szep is volt.Sajnos ezt nem mondhatom el a mostanirol , mert alig birom olvasni, bar a munkaid most is szepek.A zene is tetszett a 2. blogodban nekem is kb ez a stilusom.
Nos a kritikat nem rosszindulatbol irtam , hanem ha lehet valtoztas rajta , nem azt mondom , hogy mindenen de a szoveg alatti reszeken.Egyebkent szepek izlesesek a munkaid. A reggelizo alateted ahogy irtad egyszeru de nagyon izleses szep! Gratulalok.
A mintat en is szivesen elfoganam. :o)) Milyen anyagra varrtad?
Udv. mums

Moncsi írta...

Kedves Lili!
Köszönöm szépen a kritikát, szívesen vettem egyáltalán nem haragszom érte. Sőt, kérek is mindenkit, hogy ha valami nem jó, mint most volt, hogy nehezen olvasható akkor szóljon és megoldom. Az építő kritikát mindig szívesen veszem. A kék virágos reggeliző alátétet egyébként sima szövetre varrtam, semmi extra.
Látogass el hozzám továbbra is és ha van akkor tedd meg az észrevételeidet, szívesen veszem.
Szép napot neked. Szia Moncsi