2011. február 22., kedd

Imaszőnyeg?:))

Ma délelőttre is megvolt a munkám varrásügyileg. Tegnap azzal jött haza a kicsi fiam, hogy imaszőnyeg kell neki a farsangra. Honnan a fenéből akasszak én le most ilyet?. Nem volt más választásom varrtam egy olyat amire én gondoltam. Tanítónéni mutatta mekkora kell. És ez lett belőle. 
Még jó, hogy megtartottam ezt az anyagdarabot. Falvédő van belőle a szobába, ez meg megmaradt. És lám most milyen jól jött. Gyorsan körbeszegtem ferdepánttal amit a minap alkottam, és kész is. Egynek megteszi. Utána meg jó lesz a konyhába étkező alátétnek. Nem a legszebb a varrása de most ez legyen a legkevesebb. Gyorsan kellett.
És igen mi van alatta a csomózott polártakaró, végre lekészült az is. 
És milyen jó szolgálatot tesz a szobába ahol a kicsi fiam előszeretettel az ágyon eszi a pudingot:))). 

6 megjegyzés:

Kata írta...

Moncsi!
Az imaszőnyeg se "kutya",de a polártakaró az valami fantasztikus!!!!

Ildifolt írta...

De jó, hogy szóltál a polártakaróról. Azt akartam kérdezni, elsősorban a technikáját. Nagyon szuper, tetszik. Az ágy körül lévő párnák is szépek, na, meg az imaszőnyeg is.

batorba írta...

Én is szeretnék egy ilyen szépen berendezett ágyat!!:-))) Nagyon tetszik minden rajta, körülötte!!!!

Moncsi írta...

Köszönöm szépen a kedves hozzászólásokat, aranyosak vagytok. És ugye érdemes nekifogni a polártakarónak, nem is olyan nehéz.

Moncsi írta...

Kedves Compot! Ha el akarod készíteni akkor a technikát pontosan itt megtalálod:
http://varrogato.blogspot.com/2010/12/szines-polartakaro-varras-nelkul.html
Jó munkát hozzá!

Regina L. M. írta...

É impossivel nao se encantar com tantas idéias e sugestões que vc nos ofereci e tambem com seus trabalhos lindos que eu nao me canso de admirar, continue assim amiga e te convido a sempre conferir minhas novidades e falando nisso ta cheio ainda ontem postei os meus ultimos trabalhos em jogo de banheiro, roupinha para bebê para meu anjinho Lucas, cozinha ... passe la te deixamos eu e o meu bebê um bjao
Re