2012. június 1., péntek

Kérés!!!!!

Kicsit, nagyon mérges vagyok most! Nem tudom veletek előfordult e már, hogy valaki névtelenül folyamatosan megjegyzést hagy a blogon tök értelmetlenül. És még ráadásul nem is magyar. Ez még nem is zavarna, mert hát van fordító program de amikor lefordítom és tiszta értelmetlen dolog amit küld teletűzdelve mindenféle html-lel akkor mér elszakad a cérna. Minek írsz ilyeneket. Ha nem látom értelmét akkor úgysem teszem közzé, mert hát szerencsére előbb moderálni kell. Akárki is vagy ne írj ilyeneket többé. 
A másik dolog, levelet kaptam ma egy lánytól aki szintén nem magyar szintén spamba, hogy ő meleg és ha érdeklem írjak.
Uram Atyám hát hol élünk könyörgöm!!!!!!!
És egyébként is, kicsit sért, hogy leszbinek néznek két gyerekkel és egy férjjel!!!!!
Hát hol marad az emberek józan esze????!!!
Juj de nagyon mérges vagyok, mindjárt felrobbanok mérgembe!!!!

10 megjegyzés:

netuddki írta...

Engem egy magánklinika plasztikai sebészete talált meg, akik felkínálták, hogy ha most akciósan megnagyobbíttatom mindkét mellemet - férfi létemre, ugyanis az e-mailjük névre szóló ajánlat volt -, 60%-os áron elvégzik a műtétet, sőt a harmadikat ingyen megcsinálják!!!
(Nem éltem a lehetőséggel, mert aki az ajánlatát sem tudja értelmesen megfogalmazni, nem szívesen feküdnék a kése alá, meg szerintem elég hülyén is néznék ki...)

Vándorajándék mikor lesz???

Névtelen írta...

Nem biztos, hogy ez egy ember volt, hanem inkább egy spam robot akadt a blogra. Ezért kellene a megjegyzésnél a szó ellenőrzést bekapcsolni, mert azt a robot nem tudja megoldani. Egy pár napra szerintem kapcsold be. Meg az e-mail címedet is úgy írd ki, hogy írd fel egy papira és fényképezd le és azt tedd ki, mert azt úgy nem tudja elolvasni a robot.

Moncsi írta...

Kedves Névtelen! Köszönöm a tanácsot. Az emailt valószínűleg megfogadom de a szóellenőrzést kihagyom mert sok mindenkinek gondot okoz a sok bíbelődés mire kibogozza mit is kellene írni. Volt már beállítva de levettem. Netuddkinek üzenem csábító az ajánlat de azért ne csináltass melleket:) A játék nemsokára indul csak arra várok az én ajándékom megérkezzem, hogy tudjak választani és fényképezni. Kicsi türelmedet kérem még:)

N. Adri írta...

Be lehet azt is állítani, hogy névtelenek ne tudjanak megjegyzést hagyni, legalábbis a blogger régi felületén biztosan be lehetett. Talán ez is segíti a szűrést kicsit.

krealady írta...

Én is biztos vagyok benne, hogy nem ember írta azokat a leveleket. Én se kapcsolnám be a szóellenőrzést, de egy pár napra lehet, hogy tényleg haszna lenne. Az a fényképes módszer nagyon jó az e-mail cím megadásánál. Lehet, hogy élek vele?

Kismaccs írta...

Bevallom őszintén én két email címet használok. Egyiket a családnak, a másikat a blogoláshoz és azt is csak kiírva, nem a kattintós verzió. Nekem ne küldjenek mindenféle "népek" ződségeket. A szóellenőrzést enyhén szólva nem szeressem, így én is levettem.

Netuddki! Azért egy cseppet kíváncsi lennék milyen műtét lenne a harmadik ingyé'! ;))

erikastyle írta...

Ne mérgelődj Drága, nem éri meg! Én is kaptam és biztos kapok is ilyen üziket, megnézem aztán törlöm, mivel akitől tudom, hogy kaptam nem ismerem. Ezért nem foglalkozok vele. :)))

Moncsi írta...

Köszönöm a nyugtató szavakat. Már meg is nyugodtam. Igazi tündérek vagytok mindannyian.:)

micuska írta...

Akár szerencséd is van, hogy ennyire sokára találtak meg. Van akit (pl. engem) évek óta bombáznak a régóta élő emil címeken.

Amy-kreatív írta...

Nyugi, én is kapom folyamat, de spamban jön, olvasás nélkül törlöm. Ennyi. Töröld. :)