2010. július 19., hétfő

Moncsi henna pacija

Sajnos eddig tartott a Moncsi henna pacija amit a strandon csináltattunk. Most rajtam volt a sor, hogy én csináljak neki egy pacit ismét a lábszárára. 
Ilyen volt amikor még a festék rajta volt frissen:
És ilyen lett amikor már a festék megfestette a felső réteget:
Így talán egy kicsit jobban látszik:
Szerintem nagyon tuti lett:)))

6 megjegyzés:

Cila Zzy írta...

Nagyon szép!

batorba írta...

Szeintem is nagyon tuti lett...!!!:-))) Megmutattam a nagyobbikomnak...és most ő is ilyet csinál!!! Persze magának...csak feketében!!!
mond: Ugye citromos vizzel le kell fixálni??? úgy emlékeszem...tavalyról...

Moncsi írta...

Igen, le kell fixálni de én 1 teáskanál cukor, 3 teáskanál citromlé elegyével fixálom. Én így olvastam, és nekem bevált. Amikor száradt már a henna akkor kicsit óvatosan átitattam ezzel, és újra száradt. Amíg a gyerkőc bírta idegekkel addig csináltam. Állítólag annál tartósabb a henna minél tovább marad a bőrön. Nekem ez a tapasztalaton vele.

batorba írta...

Köszönöm! Tavaly komplett csomagot vettem...és abban minden benne volt. Elég drága volt...( de első alkalommal gondoltam megadjuk a módját...:-))) Az idén már csak pasztát vettünk.:-)

Moncsi írta...

Én is pasztát vettem, de azt hiszem legközelebb már csak a port veszem meg, és magam készítem el. Nekem nagyon nehéz kinyomni a tubusból a pasztát, így nagyon remeg a kezem rajzolás közben. Szerintem túl sűrű a krém. Fogkrémsűrűségűnek kellene lennie de szerintem ez jóval sűrűbb. Talán ha magam készítem el jobb lesz. Egy próbát megér és szerintem anyagilag is jobban fogok járni. De ez nem olyan lényeg az a fontos hogy a festék jó legyen.:))

batorba írta...

Igen mi is ezt tapasztaltuk...de nem volt por. Én meg a neten most nem akarok rendelni, mert ha egymagában rendelem..akkor ugye nem éri meg, ha meg többet rendelnék...az jó volna..de most nincs rá keret.:-(( Még azért megnézem holnap Gyöngyösön..hátha van!:-))Szép estét neked! Nektek!