2010. április 14., szerda

Ez már ajándékba készült:))

Ezt a sárga kosárkát már ajándékba készítettem. Remélem az ajándékozottnak is legalább annyira fog tetszeni mint nekem:)))
 

8 megjegyzés:

Jutus írta...

Na most már ezt a kosárkát nekem is megkell varrnom,csak nelenne annyi dolgom!!!!Ez talán még jobban tetszik mint az előzző,talán azért mert sárga és már nagyon vágyok egy kis napsütésre!!!:)))

Ili írta...

Akár ki is kapja ezt a gyönyörű tálat, biztos nagyon örülni fog neki. Ha nem örül, akkor küld el nekem, én biztos nagyon örülnék!!!

Moncsi írta...

Köszike lányok!
Fájt picit a szívem mikor odaadtam a kosarat, de én bármikor tudok még ilyet készíteni. Ili, neked szerintem nem gond egy ilyen egyszerű dolgot elkészíteni, és tudod a legszebb mindíg az amit te készítesz:)))

Ili írta...

Nagyon aranyos vagy Moncsi, hogy ezt gondolod rólam, de nem vagyok varázsló. Nekem is mindent meg kell tanulni, mint Mindenkinek!!!

e.agi írta...

nagyon szupi lett a kosárkád,ha nem gond ezt én is megpróbálom,nagyon tetszik :)

Moncsi írta...

Kedves Ági!
Már miért lenne gond, ha te is elkészíted? Azért teszem közkincsé minden darab leírását, és ha van segítséget is hozzá, hogy készítsétek el ti is ha tetszik.:))) Jó munkát hozzá!

e.agi írta...

Tudod Moncsi azért írtam hogy ha nem gond,mert láttam már olyan blogot ahol azért civakodtak mert valaki megcsinálta ugyanazt mint ami a blogon volt :D bár engem nem zavar,de van akit igen,én is szivesen odaadom,vagy elküldöm a mintáját annak amit készítek ha kérik :D

Moncsi írta...

Kedves Ági!
Köszike a megjegyzést, ezzel kapcsolatban nekem nagyon határozott véleményem van. Ahhoz hosszú, hogy megjegyzésben kifejtsem, így hát egy bejegyzést azt hiszem megér. Lehet rá reagálni, mindenkinek meghallgatom a véleményét.:)