2011. július 26., kedd

Mindenfajta virágok:)




















És a technikák hozzá:



Jó virágzást!

6 megjegyzés:

krealady írta...

Húha, nagyon jó dolgokat töltöttél fel nekünk megint! :) Ahogy elnézem, vannak köztünk igencsak bonyolult virágocskák is. Lesz, hogy rendesen oda kell figyelni majd:)

picigirl32 írta...

Végre egy olyan blog ahol a tulajdonosa:) mintákat is tölt fel, és ezeket nem sajnálja megosztani másokkal:)Köszönöm!

Moncsi írta...

Örülök, hogy tetszik lányok. A mintákat pedig én is mindig találom olyanoknál akik megosszák másokkal is úgyhogy én is azt teszem. Ezek közkincsek:))))

sera írta...

Nagyon gyönyörűek. Tegnap láttam az előző textil virágaidat és gondoltam készítek magamnak egy kitűzőt a héten. Ma lelkesen feljöttem, hogy kiválasszam a 3 minta közül, melyik is lesz a befutó. Azt hiszem most a bőség zavarában szenvedek :D vagy lesz többféle is ... még meglátom. Köszönöm a sok ötletet :)
Egyébként megkérdezhetem, hogy ezeket a mintákat milyen oldalon találod?

Moncsi írta...

Kedves Sera!
Mondanám hogy hol találom őket, de csak annyit tudok a neten:). Nincs pontos hely, mit hol, mikor barangolok a blogokon amiket látogatok, benézek ők kiket látogatnak, és ők kiket, szóval így gyűrűzik a dolog. Sokszor fogalmam sincs hogy keveredtem oda, ez egy valódi útvesztő, de megéri barangolni. Ajánlom a te figyelmedbe is, csak kitartás kell hozzá semmi más:))

sera írta...

Köszönöm szépen a segítséget. Sajnos túl sok időm nincs, de tegnap sikerült néhány jó ötlettel összefutnom. El is határoztam, hogy megcsinálom, csak ragasztópisztolyt nem sikerült hozzá beszereznem :S
Viszont lehet, hogy követem a példádat és igyekszem megosztani minden tutorial-t, amivel nagy ritkán összefutok :D