2011. július 3., vasárnap

Ez is megvolt ismét:)

Elkészült a csillagos hungarocell alapra a minta végleg, és kiegészült egy dobozkával is alatta.
Minden lap hungarocellből van. 
Lesz még több is mert van belőle még 7 db 50*50-es darab.
Tanultam belőle egy két dolgot azért.


Ami a legfontosabb tanulság, ragasztásnál nem szabad technokolt használni mert megeszi az anyagot. Dekupázs ragasztólakk a megfelelő!



7 megjegyzés:

krealady írta...

Nagyszerű! És nem is tartott olyan sokáig! Nagyon ügyes vagy! Én is azon gondolkozom, milyen klassz lenne egy kép és egy párna ugyanazzal a mintával, csak mondjuk ellenkező színekben. Hát, nagyon piszkálja a fantáziámat!:)

erikastyle írta...

Nagyon szép lett! Tudtam, hogy kitartasz és elkészíted! :)))) Én egy hungarocell gömbnek álltam neki, de sajnos még kell egy pár nap mire kész lesz, mert van még ezer dolgom. De már várom, hogy megmutassam, főleg neked! :))) Ja, a "pritt" suli ragasztó is jó erre! :)

Rita írta...

Tavaly ezzel a technikával készítettünk húsvéti tojásokat a varrószakkörben. Kicsit macerás, pláne egy tyúktojat nagyságú hungarocell tojáson, de az eredmény nagyon klassz lett

batorba írta...

Csoda klassz: Sima hungarocell lemezre készíted el és úgy rakod össze belőle a dobozt???? FUFFF! Moncsi! A romlásba viszel ezekkel az állandó ötlet záporaiddal!!!!!:-)))Nem győzlek utánozni...inkább nem győzlek...:-((

Nagyon ÜGYES vagy!!!!!!!!!!!!!

Monessa írta...

Nagyon klassz lett!:)

Moncsi írta...

Erika, nagyon várom a kész művedet. Tutira szép lesz! Rita, én is csináltam egyszer karácsonyra egy gömböt csak ott gombostűvel erősítettem oda a háromszögeket. A végén már ragasztottam mert nem ment bele a tű olyan sok volt már benne....:)))).Csilla, hát igen nem könnyű ellenállni ezek a dolgoknak. De tudod mit utánozz hisz azért kapjátok ezeket, és örülök amikor látom tetszik nektek valami akkor már volt értelme annyit kutatni új és új dolgok után. Így talán nem leszek unalmas...:)))
Alkossatok továbbra is szépeket, én meg remélhetőleg hozom az újabb fertőző technikát..:)
Puszi Mindenkinek!!

Szilvácska írta...

Szia! Nagyon szuper, ügyes vagy. Gratulálok.
Tojást már én is vontam be igy. DE ez a doboz valami csoda.