2010. augusztus 9., hétfő

Kalandpark...

Most megint kaptok egy kis élménybeszámolót.:)))
Vasárnap a Zempléni Kalandparkban volt a család. Bobozni indultunk, ki akartuk próbálni milyen is az. Igaz, van hozzánk jóval közelebb is Tapolcán bobpálya, de a Zempléninek háromszor hosszabb a pálya hossza. 
Szóval, ha lúd akkor legyen kövér alapon oda mentünk. 
Az én véleményem az egészről a következő:
A bobpálya iszonyatosan jó, árban sem rossz, 5 csúszás két felnőttnek valami 2000 ft körül van. Délelőtt még nem is voltak olyan sokan, de délután az igen akkor már nagyon sokan voltak. 
Mindez azért fontos, mert minden csúszás után újra sorba kell állni. De megéri! Végigsikítottuk a lánykámmal a pályát. És mi azért még fékeztünk is néha ha már nagyon begyorsultunk. Apáék fék nélkül jöttek le a csepp fiúval, aki aztán egyáltalán nem félt.  
Készítenek minden csúszásnál egy bizonyos ponton felvételt a csúszókról és ezt ha akarod meg is veheted. Az ára már kicsit húzós mert egy kép valami 600 ft körül van, de mi vettünk, és még sokan mások is.
Kicsit élvezi a pici látszik is rajta....
Szóval ez tuti volt...
A negyedik csúszás után már kezdett mindenkinek hányingere lenni, így kipróbáltuk a libegőt is. 
Szép szép csak lassú és nekünk kicsit uncsi volt. Nem is mentünk fel csak a közepéig, ott megkajáltunk és vissza. Abból pont elég volt annyi. Legközelebb ezt ki is fogjuk hagyni azt hiszem.
A libegőről láttunk egy kvadpályát is. 
Azt is kipróbálunk, és nagyon szupi volt . 
A kicsi a motoron.... Neki annyira nem jött be a dolog, kicsit megijedt tőle.
A Moncsika, neki nagyon jól állt a dolog...
Kvadozik a csaj. Először nagyon ódzkodott tőle, de aztán rábeszélte magát. Nagyon ügyes volt ahhoz képest, hogy soha nem ült még kvadon, és tök egyedül vezette. 
Mikor leszállt róla, az volt az első szava,  hogy vegyünk kvadot neki. 
Hogyne mondom, beleszeretett a dologba. Megcsapta a benzin szaga! - mondta apa aki szintén nagy motoros volt annó.
Apa nem kvadozott hanem autózott és vitt mindenkit egy kicsit száguldva a pályán. Élveztem.
A kép kicsit messziről van, de ez Ő.
No ennyi az én élménybeszámolóm, remélem nem untattalak titeket. Ha még esetleg nem voltatok itt, akkor ajánlom szíves figyelmetekbe, nagyon szupi. Azt hiszem nem most voltunk mi sem itt utoljára.

Nincsenek megjegyzések: