2010. február 26., péntek

A legfrissebb alkotások

Elkészült a saját csillagdíszem. Hol van már a karácsony:))), de azért szép. 
Tegnap készítettem délelőtt egy kenyeres kosarat (bár én egyáltalán nem annak használom:)). Van benne egy kis turpisság, ugyanis a bélés és a külső borítás között flíz is van, így jobb a tartása. A teteje folyton lefittyent, így hát megoldásként a ferdepánt alá körbe még hurkapálcika is van téve merevítésként. Így szuper tartása lett.
És a kettő együtt:

És még színben is mennek egymáshoz:)))

3 megjegyzés:

latinka írta...

Nagyon jók! Hogy én mennyire irigykedem,ha ilyen ügyes emberek blogján járok... Egyébként gyűjtöm tőled az ötleteket,egyszer hátha én is ihletet kapok,és nem csak ámulok-bámulok.

Anna írta...

Moncsi kedves, nagyon szeretek nálad járni. Tele vagy hasznos ötletekkel! köszi! El kell pakoljam a gépem mert borrrrzasztó a kísértés a varrásra és nincs időőőőőőőőőőőőőőőőőm!!! Sürgős dolgok zsarnoksága...

Moncsi írta...

Kedves Anna! Ismerős a szitu, hogy annyira megtetszik valami, hogy úgy érzem most azonnal el kell hogy készítsem. Én sajnos, vagy nem is igazán sajnos, pont az az ember vagyok akinek igenis meg kell akkor csinálni azt a varrott dolgot, különben nem hagy nyugodni. Ezzel nincs is semmi baj, ha nem éppen akkor jön rám amikor megyek délutánra, vagy éjszakára dolgozni. De a legjobb az amikor hazajövök éjszakából és leülök varrni. Az már érdekesebb. De ha kész már meg is vagyok nyugodva, és nekem ez a legfontosabb...:))))