2011. április 9., szombat

Kalapos Zsuszi patchwork:)))

Most ezzel a patchwork mintával szemezek nagyon. 
Iszonyatosan tetszik, nem kis munka elkészíteni, de szerintem megéri a fáradságot.
Én nem a hagyományos behajtásos technikával fogom szerintem elkészíteni, mert attól tutira hülyét kapnék, maradok a körbevarrós szisztémánál:)))))
Úgy is szép szerintem.
Az a baj lassan, hogy annyi mindent készítek már, hogy kicsiny lakásunkban nincs már több hely.:(((
Mi a túrót fogok ennyi mindennel kezdeni?????
Alkotnom meg kell, mert ha nem teszem hiányérzetem lesz.:))))
Gondoltam eladom őket a neten, de ahhoz nincs türlemem, felpakolászni, postázgatni.....
Ha meg esetleg valaki megrendelésre kérne valamit akkor meg az lenne a gond, úgy nem tudnám elkészíteni:)))
Nekem ehhez ihlet kell, és ha az nincs akkor megette a fene az egészet, és csak azt tudom elkészíteni ami nekem is nagyon tetszik:((
Kicsit sok bajom van mi?!:)))))
Nyafogok itt folyamatosan nektek.
De megtaláltam a megoldást, egyszerű és nagyszerű!!!
El fogok belőle párat ajándékozni!!!
Az olyan szép dolog nem?????
Hát most így kora reggel ez az ötletem támadt!

És most következzen tényleg Kalapos Zsuszi ősszel:



10 megjegyzés:

Böbike írta...

Moncsi!
Nézd meg nálam én is a kőrbe varrásost választottam, szerintem szép úgy is.

Amanda írta...

Az ajándékozás nagyon jó ötlet, de meg kell találnod a célszemélyeket, akik tényleg örülnek az szépségeidnek. Mert a munkáinkat nem a szekrénynek készítettük.
Köszönöm a sok ötletet, leírást, mintát amit eddig feltettél.

töpszlívi írta...

Az ajándékozás jó ötlet. De megfordult a fejemben, hogy nem sajnálod őket odaadni? Én most jótékonykodtam két szütyőt készítettem. Tudtam, hogy jó cél érdekében, és jó helyre kerül, mégis sajnáltam őket kicsit. Vagy csak én vagyok a hüle?

Jutus írta...

Én is jó ötletnek tartom az ilyen mód ajándékozást,de csak annak,aki meg becsüli.
Egyszer hónapokon keresztül hímeztem egy óriási terítő a sógornőmnek és majd megszakadt a szívem mikor megláttam az udvaron,kihipózva.
Hát jól gondold meg kinek adod ezeket a gyönyörűségeket.:))

krealady írta...

Szia! Nem olyan régen bukkantam rád, és nagyon örülök neki, hogy ilyen aktívan blogolsz. Én sajnos még varrógéppel hagyományosan varrni sem tudok, meg kell tanulnom. Most kezdtem el a keresztszemezést is. De annyira csábít a foltvarrás, hogy örülök, hogy látom másoknál, hogyan is megy ez. Annak is örülök, hogy sok ilyen helyes kis mintát osztasz meg velünk. Már néhány keresztszemeset is megmentettem magamnak - utólagos engedelmeddel. Amúgy én is ajándékokat készítek elsősorban, de annyit tudnék, és annyi tervem van, hogy egy élet kevés, hogy beteljesítsem. Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül:) Ha valóban megtalálod azokat, akik értékelik, akkor az nagy öröm. És jó dolog ajándékozni:)

erikastyle írta...

Csatlakozok az előttem szólókhoz! :)))Nagyon cukik az újdonságaid! :))) Puszi! Erika

Moncsi írta...

Köszike lányok a kedves szavakat, igen, azt fogom legfőképpen szem előtt tartani, hogy az aki kapja megérdemelje, és legfőképpen megbecsülje. Annak nincs értelme, hogy eltegye a szekrény mélyére pihenni.
Legyen csodálatosan szép napotok!
Pusz Mindenkinek Moncsi

sissy76 írta...

Kedves Moncsi!
Nemrég találtam rá az oldaladra, gyönyörű dolgokat készítettél el eddig is, és rengeteg hasznos varrni valót találtam itt!! Köszönet érte. Gondolataidat olvasva én is úgy érzem hogy muszáj alkotnom, bár én mindig találok valakit akit megajándékozhatok vele. További sok sikert kívánok Neked Szabóné Szilvia

sissy76 írta...

Kedves Moncsi!
Nemrég találtam rá az oldaladra, gyönyörű dolgokat készítettél el eddig is, és rengeteg hasznos varrni valót találtam itt!! Köszönet érte. Gondolataidat olvasva én is úgy érzem hogy muszáj alkotnom, bár én mindig találok valakit akit megajándékozhatok vele. További sok sikert kívánok Neked Szabóné Szilvia

Moncsi írta...

Hu de régen írtam már ezt a bejegyzést. Hát azóta azért változtak a dolgok. Megtaláltak azok az emberek akiknek tetszenek a munkáim, már nekik is készítek amiket kérnek. Sőt a nagyközönségnek is akik a vásárokon megtalálnak, nagyon elvezem az egészet és ezt nem gondoltam volna még akkor mikor ez a bejegyzés készült:))))