2010. szeptember 4., szombat

Varrok....

Újabban rákaptam a ruhák varrására. Nem vagyok varrónő, soha nem is tanultam, csak olyan autodidakta módon. De szeretem csinálni és ez a lényeg azt hiszem. No a lényeg az, hogy manapság ruhákat varrok. Csak egyenlőre saját magamnak újságszabásminta alapján. Találtam rengeteget és azok alapján szerkesztem ki az én méretemben, és eddig amit csináltam tetszik. Régen a Burdából varrtam, az sem volt rossz, de ez most valahogy jobban bejön nekem. A Burdában található cuccok egyébként sem az én ízlésem. No a lényeg az, hogy ne lepődjetek meg ha megjelennek majd itt szabásminták képpel ellátva. Felteszek egy párat majd és meglátom hogyan is tovább lesz e folytatása a dolognak. Ha nem akkor megtartom őket magamnak már le is vannak mentve úgyhogy nem vésznek el már. No nem dumálok többet elég ebből ennyi is. :)))))

2 megjegyzés:

Cila Zzy írta...

Szia!
A VGC-ban lehet kapni szabásminta tervező programot. A programhoz kell webkamera, az így beméri az alkatodat és így másris könnyebben tud abszolúte pontos szab.mintát adni neked.
A Burdában az a jó, hogy leírást ad a varráshoz, íga baszolút kezdők is hamar sikerélményhez jutnak. Ezt az újságot folyamatosan járatom és vannak olyan hónapok, amikor az avangard stílusuk miatt nem jók nekem, vagy nem tetszenek, de azokban a gyerekmodellek, vagy a férfi modellek a nyerők a számomra. Nem nekik csinálok reklámot, csak azért írtam le, hogy elmondjam, nekem sem jön be minden, ami ott található, de azért minden hónapban van valami, ami miatt érdemes volt megvenni.

Moncsi írta...

Kedves Cecília! Köszönöm a megjegyzésedet és kíváncsi lettem mi is az a VGC ? Mi pontosan a program neve amit ajánlottál nekem. Nagyon érdekelne. Más, a Burdát én is minden hónapban megveszem, sőt még a neten beszereztem a régi számokat is. Sajnos én már egyre kevesebbet találok benne ami nekem igazából tetszik, de nem adom fel, azért még venni fogom továbbra is. Ez most nem a reklám helye volt azért. Köszike Moncsi.